Stacks Image 142
Het rooster
Het HADES rooster is uitzonderlijk sterk. Het rooster is makkelijk rond te draaien en hierdoor kan je voedingsmiddelen vlot bakken zonder ze te verbranden.

>>Voir le plan de la grille
Stacks Image 254
Stacks Image 347
Stacks Image 345
De plancha
De plancha is een gladde inoxe kookplaat waarmee het mogelijk is voedingsmiddelen te karameliseren zonder hun smaak te verliezen. Door de hoge temperatuur van de HADES plancha wordt de smaak van voedingsmiddelen bewaard en worden deze voedingsmiddelen tevens homogeen gegaard. Bovendien vermijdt deze kookmethode de productie van het toxische benzopyreen veroorzaakt door een onvolledige verbranding van dierlijke vetten die in de vlammen vallen, zoals vaak het geval is bij een klassieke barbecue.
Met de
HADES plancha kan je voedingsmiddelen koken zonder het risico te lopen ze te verbranden. Ze is in het bijzonder geschikt voor het koken van schaaldieren, vis, rundsvlees, kip, eieren en verschillende groenten.

>> Voir le plan de la plancha
Stacks Image 262
Stacks Image 266
Stacks Image 264
Stacks Image 351
Stacks Image 354
Stacks Image 357
De wok
De wok is afkomstig uit de Aziatische keuken. De HADES wok is een inoxe halve sfeer met twee handvatten. Door zijn sferische vorm moet er weinig gebruik gemaakt worden van vetstoffen. In de HADES wok kan je voedingsmiddelen bakken zoals in een pan, maar op een snellere manier. Dankzij de HADES wok kan je ook je groenten of andere gerechten met saus (ratatouille, scampis met crème,…) bakken zonder ze te verbranden.

>> Voir le plan du wok
Stacks Image 276
Stacks Image 280
Stacks Image 278
Stacks Image 337
Stacks Image 340
Stacks Image 343
De deur
De HADES deur beschermt je tegen de warmte en vonken van gloeiende houtskool als je op je terras een houtvuur wil maken. Ze kan ook handig zijn om kinderen ver van het vuur te houden.
Stacks Image 288
Stacks Image 292
Stacks Image 290
Stacks Image 361
Stacks Image 364
Stacks Image 367
De spitstang
Met de elektrische HADES spitstang kan je vlees roosteren door indirect te koken. Ze bevat een braadspit, een elektrisch, ronddraaiende braadspit en een schaal die het vet en de saus van het koken verzamelt. De HADES spitstang is ideaal bij een maaltijd met de familie of vrienden om een speenvarken, twee kippen en een mooi stuk rundsvlees te bakken.
Stacks Image 300
Stacks Image 304
Stacks Image 302
Stacks Image 377
De spiesset
De spies bestaan uit een houten handvat en een inoxe stang waarop je stukken vlees, vis, kip of schaalvruchten kan rijgen. Je kan verschillende soorten vlees of vis afwisselen wanneer je zelf je spies samenstelt.
Je kan ook naar je eigen verbeelding een zoete spies samenstellen, zoals een vruchtenspies als dessert. Kinderen lusten graag marshmallow spiezen.
De spiesset bevat 5,6 of 7 spiezen, afhankelijk van de grootte van je
HADES vuur.
Stacks Image 312
Stacks Image 316
Stacks Image 314
Stacks Image 383
Stacks Image 386
Stacks Image 389
De pizza oven
Oven HADES volledig roestvrij staal kunt u uw pizza op hout in slechts 6 minuten koken.  U kunt in HADES oven bakken uw brood aan de voormalige of een mooi stuk van vlees.
Licht van uw brand, verwarm de oven tien minuten and... bak.
Stacks Image 87
Stacks Image 90
Stacks Image 93
Stacks Image 97
Stacks Image 100
Stacks Image 103
De paella
De Paella is een paëllapan zonder handvat. Het gaat om een brede en niet zo diepe schaal zodat de rijst goed verdeeld kan koken. De HADES paella is helemaal in inox. Hierdoor kan een lekkere paëlla op houtvuur gemaakt worden volgens de traditionele Valenciaanse tradities.
Met de
HADES Paella is het ook mogelijk een risotto te bereiden die je gasten