Stacks Image 18
Stacks Image 11
Stacks Image 13

Warmte en gezelligheid


Zodra de mens het vuur kon beheersen, werd dit een belangrijk onderdeel van zijn leven. Met een open vuur kun je volledig genieten van het plezier van het houtvuur, het geluid, de geur, het spel van schaduwen en fonkelingen van de vlammen. Jarenlang heeft het vuur een centrale plaats in de keukens gekend, voordat de fornuizen er kwamen die nadien ook vervangen werden door gas of elektriciteit. Buiten heeft de houtskool en het koken op gas ook de plaats overgenomen van het houtvuur. Daardoor wordt er niet meer verzameld rond het houtvuur om de tuin of schitterende sterren te bewonderen of om een gezellig fijnproeversmoment te delen met famillie of vrienden. HADES vervangt de vlam in het hart van het gezinsleven.
Een lucifer, takjes en enkele minuten later is het
HADES vuur klaar om te verwarmen, koken en vlees, vis en groenten te roosteren. De houtskool gloeit zeer snel, terwijl de gasten aangetrokken worden door door de lekkere geur die zich verspreidt. Niet alleen geroosterde groenten en vlees maar ook wijnen uit prestigieuze Franse kastelen staan op de tafel en creëren een gezellige sfeer.
Traditioneel geroosterd rundsvlees, de plancha kookstijl, de wok, de elektrische spitstang,… Alles is mogelijk met het
HADES vuur. Hades is de best bestaande buitenkeuken, tezamen met al zijn hulpstukken. Na het eten kunnen je gasten gewoon genieten van de warmte, van het spel van de schaduwen en de fonkelingen van de vlammen, terwijl ze al pratend van hun wijn proeven die net ingeschonken werd